Om os

Formkon fremstiller prototyper, specialdele samt mindre serier og fokuserer primært på materialerne aluminium og magnesium.

Ved brug af de traditionelle støbemetoder trykstøbning og gipsstøbning, samt de nyeste teknologier inden for CNC bearbejdning og 3D print, fremstiller vi med stolthed komponenterne til fremtidens produkter. Det har vi gjort siden 1985, hvor kompetent rådgivning, hurtige leveringstider samt korrekt kvalitet er grundstenene i vores virksomhed.

Globalt orienteret selskab

Formkon er et 100% privatejet dansk selskab med hovedkontor i Skive. Vi er et globalt orienteret selskab og skaber en betydelig del af vores omsætning på eksportmarkeder, ligesom en del af vores samarbejdspartnere ligger uden for Danmark.

Vi råder over 55 kompetente medarbejdere, som med unik erfaring og knowhow, bærer dig trygt igennem processen.

De 3 grundsten i vores virksomhed

Kompetent rådgivning
Vi ønsker at indgå i dialog med vores kunder for at opnå optimale løsninger og reducere omkostningerne i hele processen. Uddannelse og ikke mindst mange meget specifikke henvendelser hjælper vores specialister med at give akut, kompetent og opdateret rådgivning.

Hurtige leverancer
En indlysende del af hele vores forretningkoncept handler om at være hurtigst. Dette involverer hele processen fra tilbudsgivning og sparring til fremstilling samt forsendelse af varen. I vores branche gælder mottoet “tid er penge” og derfor arbejder vi løbende på at optimere og forbedre vores leveringstider.

Korrekt kvalitet
Kompetent rådgivning og hurtige leverancer kan ikke stå alene. Den sidste grundsten i vores virksomhed er således kvalitet. Vi ønsker at levere en service, som udstråler kvalitet i hele processen. I forhold til varen skal kvaliteten som minimum være i overensstemmelse med kundens forventninger og krav.

Vores vision og mission


Når vi rækker ud efter Visionen og har Missionen som en naturlig del af vores daglige arbejde, skaber det værdi for Formkons kunder, medarbejdere, virksomheden og øvrige samarbejdspartnere.

Vision

Formkon er Europas bedste leverandør af prototyper og mindre serier i aluminium og magnesium, målt på rådgivning, leveringstid og kvalitet.

Mission

Formkon leverer prototyper og mindre serier i aluminium og magnesium, hvor rådgivning om processer og legeringer, høj kvalitet og kort leveringstid, er afgørende for kundens valg af leverandør.

Formkon er kundernes førstevalg på grund af topkvalificerede og topmotiverede medarbejdere samt troværdig kommunikation.

Formkon fokuserer på de projekter, der gør en positiv forskel for kunden og skaber værdi for virksomheden, medarbejderne og øvrige interessenter.