Key Account Manager


Drømmer du om et job, hvor kontakt med kollegaer og udenlandske kunder er en vigtig del af hverdagen? Ønsker du at arbejde et sted, hvor beslutninger træffes hurtigt og hvor din indflydelse er betydningsfuld? Prioriterer du et arbejdsmiljø, der værdsætter work-life balance med en normal arbejdsuge på 37 timer? Og er det vigtigt for dig at blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab, der i høj grad bærer præg af godt humør og hvor alle respekterer og hjælper hinanden.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så læs mere om vores stilling som Key Account Manager hos Formkon.

Om jobbet – Din primære arbejdsopgave
Som Key Account Manager hos Formkon bliver din primære arbejdsopgave at håndtere de forespørgsler, som vi løbende modtager fra vores kunder. Du kontakter kunden og afklarer kundens behov. Vi har en projektafdeling, som beregner kostpriser og gennemgår de tekniske specifikationer. Det er din opgave at færdiggøre tilbuddet og efterfølgende få ordren i hus. Du involverer de nødvendige kompetencer i huset og ved behov koordinerer du tekniske møder imellem vores og kundens specialister. Når du har solgt et projekt, så overdrages det til projektafdelingen og du fokuserer på at sælge det næste projekt.

Arbejdsopgaverne i punktform

 • Håndtering af forespørgsler fra nye og eksisterende kunder
 • Sparring med teknikere
 • Opfølgning på tilbud og forhandling af priser
 • Medvirke til pleje og vedligehold af kunderelationer
 • Opfølgning på afsluttede projekter med henblik på mersalg
 • Messedeltagelse og kundebesøg

Hvis du trives med opsøgende salg og nyder at besøge kunder, kan jobbet tilpasses, så denne del fylder mere i din dagligdag.

OM DIG
Der kan være forskellige indgangsvinkler til jobbet. Du kan have en baggrund som værktøjsmager, industritekniker eller lignende, så du kender vores verden. Du kan være nyuddannet indenfor en uddannelse, der har fokus på salg og teknik. Eller måske sidder du i en lignende stilling i metal eller plast branchen. Din præcise baggrund er ikke så afgørende. Det vigtigste er at du har nogle tekniske forudsætninger for at forstå vores branche, samt at du er udadvendt og god til at skabe relationer.

KVALIFIKATIONER

 • Du har teknisk flair
 • Du behersker engelsk i skrift og tale
 • Du er udadvendt og er god til at skabe relationer
 • Du er selvstændig, løsningsorienteret og proaktiv
 • Du behersker Microsoft Office pakken. (Word og Excel).
 • Du bor i fornuftig køreafstand fra Skive eller er indstillet på at flytte for jobbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Dan Nielsen på telefon 61 55 68 67.

Sådan ansøger du jobbet
Udfyld felterne nedenfor og upload dit CV eller send et link til din Linkedin profil. Du behøver ikke sende en ansøgning, men svar i stedet kortfattet på de 2 spørgsmål.

Alle ansøgninger og dialog omkring jobbet behandles fortroligt.

Send ansøgning

 • Maks. filstørrelse: 1 GB.
  Formkon A/S er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning. Når du ansøger, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også billedmateriale. Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og max 6 måneder herefter. Herefter slettes alle dine personlige oplysninger.